Kilpailun ehdot

Kajonin Vappu-kampanja on järjestetty yhteistyössä Linnanmäen huvipuiston kanssa. Arvonnassa jaetaan 2 kpl Linnanmäen lahjakorttia yhdelle voittajalle Kajonin Facebook-sivun kautta.

Vappu-lahjapaketti sisältää 2 kpl 42 euron arvoista Linnanmäen lahjakorttia Kajon taksikuljetuksineen. Paketin arvo on yhteensä n. 200 euroa.

Kuljetukset sisältää menopaluu-kuljetuksen lähtöosoitteesta Linnanmäelle sekä takaisin. Lähtöosoitteen pitää sijaita pääkaupunkisedulla. (Espoo, Vantaa, Helsinki, Kauniainen)

Kilpailun kampanja-aika on 26.4.2019 klo 13:00 – 30.4.2019 klo 13:00.

Kampanjaan voi osallistua tykkäämällä ja kommentoimalla arvontajulkaisuun Kajon Oy:n Facebookissa. Arvonta suoritetaan kampanjan päätyttyä ja voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Kilpailun säännöt

1, Arvonnan järjestäjänä toimii Kajon Oy, Ennekuja 4, 02270 Espoo. Myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”.
2. Arvontaan voi osallistua Kajon Oy:n Facebook arvontajulkaisua tykkäämällä ja kommentoimalla. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvonnan ikäraja on 18 vuotta. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
3. Yksi henkilö voi osallistua vaan kerran jokaisen sosiaalisen median kanavassa arvontajulkaisuun. Arvonnoissa huomioidaan ainoastaan yksi osallistumiskerta.
4. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
5. Osallistuneiden kesken arvotaan arvontajulkaisussa ilmoitettu palkinto tai palkinnot. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto on käytettävä 31.08.2019 menneessä.
6. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Saatuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Voittajan on oltava yhteydessä arvonnan järjestäjään 24 tunnin kuluessa voittajan ilmoittamisesta.
7. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät, voittaessaan kilpailun palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
8. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää osallistujien arvontaan osallistumisen yhteydessä antamia kommentteja markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
9. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
10. Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin.