Kajon logo musta

Tilaa taksi luotettavalta suomalaiselta taksiyhtiöltä!

Luotettavia taksikuljetuksia vuosikymmenien kokemuksella.

Kajon on ympäri vuorokauden palveleva taksikeskus. Tilaa meiltä taksi Espooseen tai sen lähialueelle. Ystävälliset ja
ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat laadukkaan matkan. Espoossa taksit saapuvat nopeasti asiakkaan luokse!

Kajonin kalustoon kuuluvat taksit, tilataksit sekä pikkubussit. Voit siis tilata taksin myös isommalle ryhmälle aina 16 henkilöön saakka.

Taksit ja bussit myös suuremmille ryhmille.

Luotettava ja nykyaikainen kalusto mahdollistaa monipuoliset taksikuljetukset niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin. Kalustomme koostuu takseista, tilatakseista sekä pikkubusseista, jotka voidaan tilata helposti puhelimitse numerosta 0100 7070 (1,93€/min), Kajon-sovelluksella tai tilauslomakkeella. Kajon palvelee asiakkaita Espoossa ja ympäryskunnissa laadulla ja ammattitaidolla. Laaja kalustomme mahdollistaa kuljetukset myös suuremmissa tapahtumissa.

Taksin Tilausvaiheet

Tilaa taksi, tilataksi tai pikkubussi kätevästi puhelimitse, Kajon-sovelluksella tai tilauslomakkeella. Tilaa taksi Espooseen helposti!

Prices

Kuljetuksen hinta muodostuu lähtömaksusta, aikaveloituksesta sekä kilometriveloituksesta. Taksihinnat ovat samoja 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa juhlapyhistä riippumatta.
Lisäpalvelut veloitetaan hinnaston mukaisesti.
Alla oleva hinnasto koskee 1-8 henkilön taksitilauksia. Koko hinnaston löydät meidän hinnastosivustolta. Taksien, tilataksien ja invataksien taksahinnasto on voimassa toistaiseksi.

Starting Fare

5,90€

Travel Fare Per Minute

0,89€/min

Travel Fare Per KM

1-4 Persons 0,89€/km
5-8 Persons 1,39€/km

Payment Methods

Kuljetuksen pysty maksamaan käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, Kajon- sekä Menoksi-sovelluksella sekä Taksipiikki-laskulla. 

Koko Hinnasto

Taksihintalaskuri

Laske taksimatkasi hinta etukäteen hintalaskurillamme.

Matkan Pituus 0 km
Matkan Kesto 0 h 0 m
Laske Taksin Hinta
Muokkaa Kuljetuksen Tietoja

Kajon-taksintilaussovellus

Tilaa kuljetus nopeasti sovelluksella. Tilaa taksi, tilataksi, invataksi tai pikkubussi nopeasti ja helposti Kajon-sovelluksen kautta. Sovelluksen tarjoaa muun muassa mahdollisuuden saada sitovan hinnan ennen taksimatkan alku, tarkastella tilaushistoriaa, saapuvaa kuljetusta sekä mahdollisuuden siirtää kuljetuksen kuitin suoraan omaan sähköpostiin.

Sovellus on saatavilla Google Play Storesta Android-laitteille sekä Apple Storesta iPhone-puhelimille. Lataa Kajon-sovellus alla olevasta napista.

Lataa Taksintilaussovellus

Fleet

Monipuolinen kalusto jokaiseen tarpeeseen.

Kajon taksi- ja tilausajopalvelut tarjoaa monipuolisen kaluston, joihin kuuluu takseja, tilatakseja sekä pikkubusseja.

Käytettävä kalusto valitaan aina kuljetuskohtaisesti, jotta asiakkaana saisit laadukasta palvelua. Taksimme kuljettavat kerrallaan enintään neljää asiakasta, tilataksimme 1-8 henkilöä ja sitä suuremmat asiakasryhmät aina 16 henkilöön saakka kuljetetaan pikkubusseilla.

Tarkemmat erot eri kuljetusmuotojen välillä on luettavissa alta. Tilaa kuljetus Kajon-sovelluksella, tilauslomakkeella tai puhelimitse numerosta 0100 7070 (1,93€/min).

Taksi

Taksit ovat autoja, joiden katolla on kupu ja joilla suoritetaan taksimaista ajoa ammattimielessä. Takseilla voidaan kuljettaa 1-4 asiakasta ja taksinkuljettajilta vaaditaan ammattipätevyys sekä paikallistuntemus.

Taksit noudattavat hinnoittelussa Kajon taksi- ja tilausajopalveluiden hinnastoa.

Tilaa taksi Espoossa ja lähiympäristössä kätevästi Kajon-sovelluksella tai soittamalla 0100 7070 (1,93€/min).

Tilataksi

Tilataksit ovat tavallista taksia suurempia autoja, joihin mahtuu enimmillään kahdeksan asiakasta. Tavallisten taksien tavoin tilataksilla voidaan kuljettaa myös pienempää asiakasmäärää. Myös tilataksien katolta löytyy keltainen kupu.

Tilataksien hinnat määräytyvät saman asetuksen perusteella kuin pienempienkin taksien, joten et maksa asiakkaana korkeampaa hintaa taksin koon takia.

Tilaa tilataksi Espoossa ja lähiympäristössä kätevästi Kajon-sovelluksella tai soittamalla 0100 7070 (1,93€/min).

Invataksi

Invataksi eroaa tavallisesta taksista varustukseltaan. Invataksiin on lisätty liikuntarajoitteisia asiakkaita helpottavia apuvälineitä, kuten esimerkiksi hissi.

Invataksien hinnoittelu ei eroa tavallisten taksien hinnoista, sillä myös invataksien hinnat on määritelty Kajonin taksihinnaston mukaan. Invakuljetuksissa kuljettaja saattaa olla oikeutettu veloittamaan avustamislisää. Tarkemmat hinnat löydät hinnastosta.

Nimestään huolimatta invataksit ajavat myös samoja ajoja kuin tavalliset taksit sillä varustus on asennettu autoon siten, että se ei häiritse normaaleissa kuljetuksissa.

Pikkubussi

Pikkubussit ovat suurempia ajoneuvoja kuin taksit ja tilataksit. Pikkubusseilla on mahdollista kuljettaa kerralla isompia asiakasmääriä aina 16 henkilöön saakka. Hinnastoa löytyy meidän hinnastosivustolta. Kuljetamme kahdeksaan asiakkaaseen saakka taksien hinnaston mukaisesti ja tämän jälkeen hinnoittelu on porrastettu vastaavalla tavalla ylöspäin.

Pikkubussin kuljettamiseen vaaditaan vähintään D1-luokan ajokortti sekä ammattipätevyys. Kajoni taksi- ja tilausajopalvelulta löytyy kalustosta taksien ja tilataksien lisäksi myös pikkubusseja.

Tilaa pikkubussi Espoossa ja lähiympäristössä kätevästi Kajon-sovelluksella tai soittamalla 0100 7070.

Contact Details

Tuliko mieleen jotain kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen kajon@kajon.fi tai Live Chatin kautta. Vastaamme teille mahdollisimman pian!

Lähetä Tarjouspyyntö

Voitte lähettää tarjouspyynnön tulevaa taksi-, tilataksi-, invataksi- tai pikkubussimatkaanne varten sähköpostitse myynti@kajon.fi tai tarjouspyyntölomakkeella.

Kajonin kalustoon kuuluvat taksit, tilataksit, invataksit sekä pikkubussit, joiden avulla toimitamme laadukkaat ja luotettavat kuljetukset erityistarpeet huomioiden.

Ilmoitathan tarjouspyyntöä tehdessäsi kuljetuksen ajankohdan, lähtö- ja kohdeosoitteen, henkilömäärän, nimen, puhelinnumeron sekä mahdolliset lisätoiveet. Muista myös tarvittaessa varata paluukyyti.

Vastaamme tarjouspyyntöönne mahdollisimman nopeasti!

Request Offer

Give Feedback

Voitte lähettää palautetta kuljetuksiimme liittyen sähköpostitse osoitteseen palaute@kajon.fi tai palautelomakkeella. Yrityksemme tavoitteena on tarjota mahdollisimman laadukkaita taksi-, tilataksi-, invataksi- ja pikkubussikuljetuksia ja siksi palautteenne on meille tärkeää, oli kyse sitten onnistumisesta tai epäonnistumisesta! Vastaamme palautteeseenne ripeästi.

Give Feedback