Career

Liity ammattilaisten joukkoon!

Kajon on suurin suomalainen yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys, joka tarjoaa valtakunnallisesti tasokkaita taksi- ja tilausajopalveluita yrityksille, yksityishenkilöille, kaupungeille ja kunnille. Palvelulupauksemme on luotettavasti ja turvallisesti perille! Kajon Oy on perustettu vuonna 1997. Kalustoomme kuuluu tänä päivänä yli 300 taksia, invataksia sekä pikkubussia. Henkilöstöömme kuulu yli 300 henkilöä. Toimintamme jatkuvasti kasvaessa, haemme uusia päteviä taksiyrittäjiä, kuljettajia, toimistotyöntekijöitä sekä kumppaneita konserniin. Voit lähettää nettisivujemme kautta työhakemuksen tai vinkata kaverisi luomaan uraa Kajonille.

Taksinkuljettajan ajolupa sekä muut pätevyydet voidaan kouluttaa, joten ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse!
rekry (at) kajon.fi

Vacancies

Career Opportunities

Driver

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa, haemme uusia päteviä kuljettajia eri paikkakunnille. Taksiliite ja muut pätevyydet voidaan kouluttaa, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Vacancies

Entrepreneur

Taksialan vapautuminen tarjoaa lukuisia uusia mahdollisuuksia ja jokaisella meistä on mahdollisuus alkaa taksiyrittäjäksi.
Aloittaminen voi kuitenkin olla hankalaa ja kallista. Tämän takia kehitimme konseptin, joka yhdistää yrittämisen vapauden ja aloittamisen helppouden.

Entrepreneur

Partner

Tule kumppaniksi Kajonille!
Kajon hakee välitykseensä uusia taksiautoilijoita koko Suomessa.
Ilmoittaudu mukaan Kajonin kumppanuusohjelmaan muutamalla klikkauksella.

Kumppanuus