Myyntipalvelu

Myyntipalvelu palvelee Teitä arkisin kello 8-16 välissä. Voit ottaa yhteyttä myyntipalveluun soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai laittamalla tarjouspyyntö suoraan lomakkeen kautta.

0100 870 80

Soita 0100 870 80

Kysy lisätietoja tai tarjousta kuljetukselle soittamalla myyntipalveluumme (1,93€/min + pvm).

myynti@kajon.fi

Lähetä Sähköposti

Kysy lisätietoja tai tarjousta kuljetukselle lähettämällä sähköpostia.

Tarjouspyyntölomake

Lähetä Tarjouspyyntö

Lähetä tarjous suoraan tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Kajon logo musta

Yrityksestä

Palvelulupauksemme on luotettavasti ja turvallisesti perille!

Kajon on suurin suomalainen yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys, joka tarjoaa valtakunnallisesti tasokkaita taksi- ja tilausajopalveluita yrityksille, yksityishenkilöille, kaupungeille ja kunnille.

Read More

Palvelemme valtakunnallisesti yli 300 autolla.

Olemme suomalainen perheyhtiö.

Kuljetamme 1 300 000 kyytiä vuodessa.

Palvelumme

Kajon Logo

Kuljetuskapasiteetti takseissa on useimmiten 1-4, mutta joissakin takseissa on jopa 6 asiakaspaikkaa. Tilatakseissa voimme kuljettaa 1-8 asiakasta ja pikkubussin kyytiin mahtuu korkeintaan 16 henkilöä, kuitenkin riippuen pikkubussin kokoluokasta.

Read More
Kajon Exclusive Logo

Kajon Exclusive arkeen ja juhlaan. Tyylikkään mustat Kajon Exclusive -autot tarjoavat sinulle ja asiakkaillesi luksustason kuljetuselämyksen 1-23 henkilölle. Miellyttävän ja rentouttavan kuljetuksen sinulle ja asiakkaillesi takaavat alansa huippukuljettajat sekä viihde- ja kokouskäyttöön suunniteltu tekniikka.

Read More

Yrityshinnoittelu

Kiinteät hinnat

Tarjoamme kiinteät sopimushinnat yrityksenne vakioreiteille. Esimerkiksi lentokenttä, rautatieasema ja satamat.

Jälkihyvitys

Keskittämisetu: Asiakkaan taksi- ja tilausajopalveluiden käyttö kirjataan asiakastilille ja Kajon suorittaa jälkihyvityksen asiakkaalle erikseen sovittavan käytännön mukaisesti.

Yrityshinnoittelu

Räätälöimme yritysasiakkaalle sopimusetukokonaisuuden käyttövolyymin ja tilausten keskittämisasteen mukaisesti. Sopimusedut saa aktivoitua käyttämällä yritys- ja henkilöstökohtaisia asiakaskoodeja tilauksen yhteydessä.

Order Taxi

Tilapäiset taksitolpat

Tilaamalla tilapäisen taksitolpan varmistat taksien lähisaatavuuden suuremmissa yritystilaisuuksissa sekä tapahtumissa.

Web-Intra tilausjärjestelmä

Web-intran avulla kuljetustilauksenne voidaan tehdä suoraan Kajon Oy:n tilausjärjestelmään ilman välikäsiä. Web-intrasta näette kaikki lähiseudun vapaana olevat kuljettajamme sekä voitte suerata tilauksia reaaliaikaisesti. Järjestelmän kautta on mahdollista tehdä sekä suora- että ennakkotilauksia. Suoratilauksissa järjestelmä etsii välittömästi lähimmän vapaan auton.

Butler – automaattinen taksitilaus

Butler on automaattinen tilauslaite, jolla taksin tilaaminen onnistuu vain yhden napin painalluksella. Butlerilla tilaat ilman lisäveloitusta. Laite tuodaan teille valmiiksi yrityksenne tiedoilla varustettuna. Laite otetaan käyttöön laittamalla virtajohto seinään, minkä jälkeen Butler on käyttövalmis.

Muut Tilaustavat

Voit tilata taksin myös perinteisillä tilaustavoilla, jolloin noudatamme olemassaolevaa hinnastoa.

Order taxi by calling.

Call 0100 7070

We haven't forgot traditional order method as we offer our services by calling to our number +3581007070 (1,93€/min+pvm), where you can order taxi, minivan or minibus without smart phone.

Order taxi with order form.

Order Form

You can order taxi, minivan or minibus with our easy, fast and handy order form through our website.

Order taxi with application.

Download App

We have published our Kajon taxi order application to Google Play and App Store. With application, you can easily order a taxi anytime and anywhere you want.