Kilpailun ehdot

Kajonin arvonta on järjestetty yhteistyössä Tampereen Ilveksen kanssa. Arvonnassa jaetaan koko perheelle (maksimissaan 8 henkilöä) edestakaisin taksikuljetukset Ilveksen Veikkausliigan kotiotteluun yhdelle voittajalle + kotiottelun liput Kajonin Facebook-sivun kautta.

Kuljetukset sisältää menopaluu-kuljetuksen lähtöosoitteesta Tammelan jalkapallostadionille sekä takaisin. Lähtöosoitteen pitää sijaita Tampereella tai lähialueella (30 km etäisyys Tammelan jalkapallostadionilta).

Kilpailun kampanja-aika on 4.6.2019 klo 15:00 – 11.6.2019 klo 12:00.

Kampanjaan voi osallistua tykkäämällä ja kommentoimalla arvontajulkaisuun Kajon Oy:n Facebookissa. Arvonta suoritetaan kampanjan päätyttyä ja voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Voittajan pitää ilmoittaa valitsemaansa Ilveksen kotiottelu vähintään 3 viikkoa ennen ottelun alkua. Kajon Oy ei ole vastuussa loppuunmyydyistä ottelupaikoista, jos voittaja on ilmoittanut valitsemansa kotiottelun alle 3 viikkoa ennen ottelun alkamisajankohtaa.

Kilpailun säännöt

1, Arvonnan järjestäjänä toimii Kajon Oy, Ennekuja 4, 02270 Espoo. Myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”.
2. Arvontaan voi osallistua Kajon Oy:n Facebook arvontajulkaisua tykkäämällä ja kommentoimalla. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvonnan ikäraja on 18 vuotta. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
3. Yksi henkilö voi osallistua vaan kerran arvontajulkaisuun. Arvonnoissa huomioidaan ainoastaan yksi osallistumiskerta.
4. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
5. Osallistuneiden kesken arvotaan arvontajulkaisussa ilmoitettu palkinto tai palkinnot. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto on käytettävä 31.08.2019 menneessä.
6. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Saatuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Voittajan on oltava yhteydessä arvonnan järjestäjään 24 tunnin kuluessa voittajan ilmoittamisesta.
7. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät, voittaessaan kilpailun palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
8. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää osallistujien arvontaan osallistumisen yhteydessä antamia kommentteja markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
9. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
10. Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin.