Kilpailun ehdot

Kajonin Ystävänpäivä-kampanja on Kajon Oy:n yhteistyössä Ravintola Meripaviljonkin kanssa järjestämä kampanja, jonka aikana Kajon Oy:n sosiaalisen median kanavissa järjestetään arvonta, jossa jaetaan 1 kpl Ystävänpäivä-paketti yhdelle voittajalle.

Ystävänpäivä-paketti sisältää kahdelle henkilölle 200 euron arvoisen illallisen ystävänpäivänä Ravintola Meripaviljonkissa klo. 22:00 Kajon Exclusive -kuljetuksineen edes takaisin. Paketin arvo on yhteensä arvioltaan 350 euroa.
Kuljetukset sisältää meno-paluu matkan lähtöosoitteesta Meripaviljonkiin sekä takaisin. Lähtöosoitteen pitää sijaita pääkaupunkisedulla. (Espoo, Vantaa, Helsinki, Kauniainen)

Kilpailun kampanja-aika on 7.2.2019 klo 16:00 – 12.2.2019 klo 15:00.

Kampanjaan voi osallistua tykkäämällä ja kommentoimalla arvontajulkaisuun Kajon Oy:n sosiaalisen median kanavoissa. Arvonta suoritetaan kampanjan päätyttyä ja voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Kilpailun säännöt

1, Arvonnan järjestäjänä toimii Kajon Oy, Ennekuja 4, 02270 Espoo. Myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”.
2. Arvontaan voi osallistua Kajon Oy:n sosiaalisen median arvontajulkaisua tykkäämällä ja kommentoimalla. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvonnan ikäraja on 18 vuotta. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
3. Yksi henkilö voi osallistua vaan kerran jokaisen sosiaalisen median kanavassa arvontajulkaisuun. Arvonnoissa huomioidaan ainoastaan yksi osallistumiskerta.
4. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
5. Osallistuneiden kesken arvotaan arvontajulkaisussa ilmoitettu palkinto tai palkinnot. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto on käytettävä ystävänpäivänä.
6. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Saatuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Voittajan on oltava yhteydessä arvonnan järjestäjään 24 tunnin kuluessa voittajalle ilmoittamisesta.
7. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät, voittaessaan kilpailun palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
8. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää osallistujien arvontaan osallistumisen yhteydessä antamia kommentteja markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
9. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
10. Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Instagramin, LinkedInin, Twitterin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin, LinkedIniin, Twitteriin tai Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei LinkedInin, Twitterin, Instagramin tai Facebookin.