Tilaa taksi ennakkoon 1-16 henkilölle!

Oletko lähdössä matkalle tai tapaamiseen ja haluat varmistaa ajoissa perille pääsemisen ja välttyä turhalta taksin odottamiselta?

Suosittelemme tilaamaan taksi ennakkoon.

Palvelemme teitä 1-23 henkilön kuljetuksissa vuorokauden ympäri.

Pääkaupunkiseutu – Tampere – Lappeenranta – Mikkeli – Turku – Savonlinna

Tilaustavat

Tilaustavat

Tilaa taksi soittamalla.

Soita 0100 7070

Perinteisenä pidettyä tapaa ei ole unohdettu, vaan haluamme tarjota myös tilausnumeron [1,93€/min+pvm), josta taksin, tilataksin tai pikkubussin saa tilattua myös ilman älypuhelinta.

Tilaa taksi tilauslomakkeella.

Tilauslomake

Kajonin nopea, näppärä ja vaivaton tapa tilata taksi, tilataksi tai pikkubussi veloituksetta luoksesi suoraan nettisivujen kautta olevan tilauslomakkeen kautta.

Tilaa taksi sovelluksella.

Lataa Sovellus

Kajon on lanseerannut ”Kajon” nimisen taksintilaussovelluksen Play- sekä App Storeen, jonka avulla voit tilata milloin ja missä vain taksin, tilataksin tai pikkubussin!

Ennakkotilaus

Voit tilata taksin tai tilataksin myös suoratilauksen sijaan ennakkoon. Ennakkoon tilatusta taksista (1-4 henkilöä) veloitetaan 7,00€ lisämaksu, tilataksista (5-8 henkilöä) 12€ sekä pikkubussista (9-16 henkilöä) 16€. Voit määrittää nouto-ajan (päivämäärän ja kellonajan) ja varmistaa taksikuljetuksen etukäteen. Ennakkotilauksen pystyy tekemään viimeistään tunti ennen lähtöaikaa. Tilaus lähtee taksille ajoissa ennen noutoaikaa, jolloin pystymme varmistumaan että olemme viimeistän noutoaikana nouto-osoitteessa. Tyypillisesti taksi on jo hieman ennen tilattua aikaa nouto-osoitteessa. Jos sinulla on mukana isoimpia matkatavaroita (sukset, golfbägit), ilmoita asiasta etukäteen tilauksen yhteydessä. Ennakkoon tilatuista takseista taksimittari lähtee pyörimään aina nouto-ajasta tai liikkeellelähdöstä lähtien, vaikka taksi olisi saapunut ennen nouto-aikaa perille.

Haluatko tarjouksen ennakkotilauksesta?
Soita meidän myyntipalveluun tai lähetä meille tarjouspyyntö.

Myyntipalvelu

Hinnasto

Kuljetuksen hinta muodostuu lähtömaksusta, aikaveloituksesta sekä kilometriveloituksesta. Hinnat ovat samat ajankohdasta riippumatta. Lisäpalvelut veloitetaan hinnaston mukaisesti. Alla oleva hinnasto koskee 1-8 henkilön taksitilauksia. Koko hinnaston löydät hinnastosivustoltamme.

Lähtömaksu

6,90€

Aikaveloitus

0,99€/min

Kilometriveloitus

1-4 henkilöä 0,99€/km
5-8 henkilöä 1,49€/km

Ennakkotilauslisä

1-4 henkilöä 7€
5-8 henkilöä 12€

Hinnasto

Maksutavat

Kuljetuksen pystyy maksamaan käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä Kajon-sovelluksella. Laskutustapauksissa otathan yhteyttä myyntipalveluun.

Takseissamme pystyy maksamaan seuraavilla maksukorteilla.