Kajon logo musta

Tilaa taksi luotettavalta suomalaiselta taksiyhtiöltä!

Kajon on ympäri vuorokauden palveleva taksikeskus. Tilaa meiltä taksi Helsinkiin tai sen lähialueelle. Ystävälliset ja
ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat laadukkaan matkan. Helsingissä taksit saapuvat nopeasti asiakkaan luokse!

Kajonin kalustoon kuuluvat taksit, tilataksit sekä pikkubussit. Voit siis tilata taksin myös isommalle ryhmälle aina 16 henkilöön saakka.

Taksit ja bussit myös suuremmille ryhmille.

Runsas kalustokapasiteettimme mahdollistaa kuljetukset myös suurille, yli 16 henkilön ryhmille. Lähetämme paikalle
tilanteeseen sopivan yhdistelmän takseja, tilatakseja ja pikkubusseja. Näin kuljetustarve toteutuu jouhevasti ja edullisesti. Kajon palvelee asiakkaita Helsingissä ja ympäryskunnissa laadulla ja ammattitaidolla. Laaja kalustomme mahdollistaa kuljetukset myös suuremmissa tapahtumissa.

Tilaa taksi Helsinkiin helposti!

Taksin, tilataksin tai pikkubussin tilaaminen Helsinkiin on helppoa!

Hinnasto

Kuljetuksen hinta muodostuu lähtömaksusta, aikaveloituksesta sekä kilometriveloituksesta. Taksihinnat ovat samoja 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa juhlapyhistä riippumatta.
Lisäpalvelut veloitetaan hinnaston mukaisesti.
Alla oleva hinnasto koskee 1-8 henkilön taksitilauksia. Koko hinnaston löydät meidän hinnastosivustolta.

Lähtömaksu

5,90€

Aikaveloitus

0,89€/min

Kilometriveloitus

1-4 henkilöä 0,89€/km
5-8 henkilöä 1,39€/km

Maksutavat

Kuljetuksen pysty maksamaan käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, Kajon- sekä Menoksi-sovelluksella sekä Taksipiikki-laskulla. 

Koko Hinnasto

Taksihintalaskuri

Laske taksimatkasi hinta etukäteen hintalaskurillamme.

Total distance 0 km
Total time 0 h 0 m
Choose a vehicle
Choose ride details Enter contact details
Choose a vehicle Booking summary
Enter contact details Book now

Thank you for your order

Back To Home

You will be redirected to the payment page within 5 second.

Pay via Stripe

Pay for order

Kalusto

Kajonin kalustoon kuuluvat taksit, tilataksit sekä pikkubussit. Pystymme kuljettamaan kerralla jopa 16 henkilöä ja voimme järjestää kuljetuksen myös suuremmille ryhmille!

Millainen on taksi?

Taksit ovat henkilöautoja, joiden katolla on taksikupu. Taksilla kuljetetaan 1-4 matkustajaa ja sen ajamiseen tarvitaan B-luokan ajokortti sekä taksinkuljettajan ammattipätevyys ja asemapaikan paikallistuntemus. Taksien hinnat noudattavat valtioneuvoston asetusta taksien enimmäisveloituksesta.

Millainen on tilataksi?

Tilataksit ovat isompia henkilöautoja, joilla voidaan kuljettaa 1-8 asiakasta. Tilataksit eivät koostaan huolimatta ole kalliimpia kuin tavalliset taksit. Tilataksien hinnoittelu noudattaa taksien tapaan valtioneuvoston enimmäishintoja.

Millainen on pikkubussi?

Pikkubussit ovat takseja ja tilatakseja suurempia ajoneuvoja, joilla voi kuljettaa matkustajia aina 16 henkilöön saakka. Pikkubussien hintoja ei ole määritelty lainsäädännössä, mutta hinnasto on porrastettu vastaamaan taksien kilometritaksoja. Pikkubussin kuljettamiseen tarvitaan D1-luokan ajokortti ja ammattipätevyys.

Yhteystiedot

Tuliko mieleen jotain kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen kajon@kajon.fi tai Live Chatin kautta. Vastaamme teille mahdollisimman pian!

Tarjouspyyntö

Voit jättää tarjouspyynnön tulevaa matkaasi koskien sähköpostiosoitteeseemme myynti@kajon.fi tai allaolevasta linkistä. Tarjoamme kuljetuksia 1-23 henkilölle ja myös tätä isommille ryhmille!

Kuljetuspalvelumme sopii erinomaisesti kaikkiin tilanteisiin arjen ja juhlan keskellä. Oli sitten kyseessä aamuyön kuljetus lentokentälle tai suuren juhlaseurueen liikuttaminen, me autamme.

Ilmoitathan tarjouspyynnössä ajankohdan, lähtöosoitteen, määränpään, henkilömäärän, nimen, puhelinnumeron ja tarvittavat lisätoiveet. Muistathan varata myös paluukyydiin!

Tarjouspyyntö

Anna Palautetta

Voit jättää palautetta kuljetuksiimme ja toimintaamme liittyen osoitteeseen palaute@kajon.fi. Haluamme tarjota Helsingin seudun parasta kuljetuspalvelua, jonka takia palautteet ovat meille erityisen tärkeitä.

Anna Palautetta