Noudamme tavarasi puolestasi ja toimitamme perille saman päivän aikana.

Olemme suomalainen perheyritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus kuljetusalasta. Kuljetamme asiakkaiden lisäksi myös pienempiä kun isoimpiakin paketteja takseilla ja pikkubusseillamme vuorokauden ympäri. Toimitukset valtakunnallisesti jopa saman päivän aikana.

Tilaa Tavarankuljetus

Tavarankuljetusta valtakunnallisesti jopa saman päivän aikana.

Toimitamme tavaraa (enintään 25kg saakka) toimialueillamme 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa juhlapyhistä riippumatta. Voimme noutaa tuotteen puolestasi noutopisteeltä, työpaikaltasi ja toimitamme tuotteen turvallisesti perille. 

Toimimme pääsääntöisesti seuraavilla paikkakunnilla sekä lähialueella.

Helsinki | Espoo | Vantaa | Tampere | Turku | Lappeenranta | Mikkeli | Jyväskylä | Savonlinna | Oulu

Välitämme terveydestäsi sekä turvallisuudestasi koronaepidemian aikana.

Noudatamme THL:n ja TTL:n ohjeita koronaviruksen (COVID-19) tartunnan ehkäisemiseksi. Olemme tehostaneet autojen jatkuvaa puhdistusta sekä kosketuspintojen desinfiointia. Vaadimme kuljettajiltamme THL:n ohjeiden noudattamista sekä käsineiden käyttöä pakettien käsittelyssä. Olemme varustanneet autot käsideseillä sekä nenäliinoilla.

Tilaustavat

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä, että kyseessä on tavarakuljetus ja muut tarvittavat lisätiedot tavaran hakemista sekä toimitusta varten.

Tilaa tavarankuljetus soittamalla.

Soita 0100 7070

Tilaa tavarankuljetus tilauslomakkeella.

Tilauslomake

Tilaa tavarankuljetus sovelluksella.

Lataa Sovellus

Tavarankuljetushinnasto

Tavarankuljetuksessa noudatetaan taksamittarihinnastoa. Kokonaishinta muodostuu lähtömaksusta, aikaveloituksesta sekä kilometriveloituksesta. Hinnat ovat samat ajankohdasta riippumatta. Koko hinnaston löydät hinnastosivustoltamme. Hinnat vaihtelee tarvittavan autotyypin mukaan. Hinnat sisältävät alv 24%.

Lähtömaksu

6,90€

Aikaveloitus

0,99€/min

Kilometriveloitus

Henkilöauto 0,99€/km
Tila-auto 1,49€/km

Hinnasto

Maksutavat

Tavarankuljetuksen pystyy maksamaan matkan päätteeksi käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä Kajon-sovelluksella. Laskutustapauksissa otathan yhteyttä myyntipalveluun.

Pyydämme välttämään käteisen käyttöä ja maksamaan kuljetuksen etukäteen Kajon-sovelluksella.

Takseissamme pystyy maksamaan seuraavilla maksukorteilla.

Kajon logo musta

Yrityksestä

Palvelulupauksemme on luotettavasti ja turvallisesti perille!

Kajon on suurin suomalainen yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys, joka tarjoaa valtakunnallisesti tasokkaita taksi- ja tilausajopalveluita yrityksille, yksityishenkilöille, kaupungeille ja kunnille. Hoidamme myös tavarakuljetuksia ja toimitamme paketit perille valtakunnallisesti saman päivän aikana.

Lue Lisää