Liity ammattilaisten joukkoon!

Olemme suomalainen henkilökuljetusliikenteen edelläkävijä, joka tuottaa laadukkaita kuljetuspalveluita yksityis- ja yritysasiakkaille. Palvelemme kaikissa henkilökuljetusluokissa taksista linja-autoon valtakunnallisesti.

Tuotemerkkinämme on kotimaisuus sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Kajon Oy on perustettu vuonna 1997. Kalustoomme kuuluu tänä päivänä yli 200 taksia, invataksia sekä pikkubussia. Henkilöstöömme kuulu yli 300 henkilöä.

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa, haemme uusia päteviä taksiyrittäjiä, kuljettajia, toimistotyöntekijöitä sekä kumppaneita organisaatioon.

Voit lähettää nettisivujemme kautta työhakemuksen tai vinkata kaverisi luomaan uraa Kajonille.

Taksinkuljettajan ajolupa sekä muut pätevyydet voidaan kouluttaa, joten ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse!

 rekry (at) kajon.fi

Taksinkuljettajaksi

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa, haemme uusia päteviä kuljettajia sekä toimistotyöntekijöitä eri työtehtäviin. Taksiliite ja muut pätevyydet voidaan kouluttaa, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Taksiyrittäjäksi

Taksialan vapautuminen tarjoaa lukuisia uusia mahdollisuuksia ja jokaisella meistä on pian mahdollisuus alkaa taksiyrittäjäksi.
Aloittaminen voi kuitenkin olla hankalaa ja kallista. Tämän takia kehitimme Kajon yrittäjyyden, joka yhdistää yrittämisen vapauden ja aloittamisen helppouden.

Taksikumppaniksi

Tule kumppaniksi Kajonille!
Kajon hakee välitykseensä uusia taksiautoilijoita koko Suomessa.
Ilmoittaudu mukaan Kajonin kumppanuusohjelmaan muutamalla klikkauksella.