var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.data-privacy-src='https://embed.tawk.to/56e933d6f49b1f546d2af016/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();
Taksiyrittäjäksi2020-03-20T09:51:17+02:00

Aloita uusi vuosi taksiyrittäjänä!

Saat Franchise-yrityksellesi taksin vuokralle kiinteään kuukausihintaan ilman pitkäaikaista sitoutumista. Voit tulla mukaan myös omalla autolla. Autamme sinua yrityksen perustamisessa. Tule kuulemaan lisää yrittäjyystilaisuuksissa. Suurena henkilökuljetusalan yrityksenä pystymme tarjoamaan liiketoimintaa sekä työntekijöiden työhyvinvointia edistäviä etuja meidän yrittäjille.

Ilmoittaudu Yrittäjyystilaisuuteen

Haluaisitko työn, jossa olet itsesi pomo? Kiinnostaako taksiyrittäjyys, mutta pelottaako sinua hautautuminen paperihommiin ja isoihin hankintakuluihin?

Ei hätää, Kajon Yrittäjyys on oikea valinta sinulle. Kajon on etsimässä laajentumisen myötä uusia taksiyrittäjiä ympäri Suomea. Ilmoittaudu yrittäjyystilaisuuteen ja tule kuulemaan lisää! Järjestämme yrittäjyystilaisuuksia Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella sekä Lappeenrannassa. Pääset helposti alkuun ilman isoja investointeja. Saat käyttöösi uuden BMW 520d xDrive auton, johon on valmiiksi asennettuna taksivarusteet. Vuokrahinta sisältää auton, vakuutukset sekä huollot. Voit liittyä myös omalla autolla.

Miksi valita Kajon?

Vahva myynti ja tilauskanta

Kajonin laajat valtakunnalliset kuljetussopimukset sekä myynnin ja markkinoinnin ohjelmat takaavat taksiautoilijalle hyvän ansainnan kaikkialla Suomessa, vuoden jokaisena päivänä ja kaikkina vuorokaudenaikoina.

Uudenaikaisin tilausjärjestelmä

Edistyksellinen ja ainutlaatuinen kyydinvälitysjärjestelmä laskee laajan logaritmi-ja tekoälypohjaisen laskennan avulla sopivimman ajoneuvon tilauksiin. Järjestelmän on testattu kestävän 23 000 yhdenaikaista ajoneuvoa ja se toimii koko Suomessa.

Alhaiset kulut

Kajonin suuret ostot takaavat edulliset hinnat, esimerkiksi ajoneuvojen hankinnassa, polttoaineissa, huolloissa, renkaissa, vakuutuksissa, taloushallintopalveluissa ja muissa suorissa sopimuksissa maahantuontien, valmistajien ja palvelutuottajien kanssa.

Koulutamme puitteet toiminnalle

Kajon kouluttaa jotta saisit erinomaisen lähtötilanteen taksiyrittämiseen. Järjestämme koulutuksia jatkuvasti.

Ilmoittaudu Yrittäjyystilaisuuteen

Oletko kiinnostunut? Tule kuulemaan lisää paikan päällä. Ilmoittaudu yrittäjyystilaisuuteen allaolevasta lomakkeesta.
Järjestämme jatkuvasti ympäri Suomea yrittäjyystilaisuuksia.

Teidän terveyden ja turvallisuuden vuoksi emme järjestä toistaiseksi ison ryhmän yrittäjyystilaisuuksia. Ensisijaisesti pyritään keskustelemaan puhelimitse ja tarvittaessa sovitaan erikseen tapaaminen. Ota yhteyttä suoraan yrittäjyysmyynnistä vastaavaan Bo Boedekeriin.

UKK

Voinko tulla yrittäjäksi jo olemassa olevalla yrityksellä?2020-03-03T09:56:38+02:00

Kyllä! Säästät yrityksen perustamiskuluissa.

Vaaditaanko aikaisempaa kokemusta alalta?2020-03-03T09:55:42+02:00

Ei, me koulutamme sinut alan ammattilaiseksi. Autamme sinua taksinkuljettajan ajoluvan sekä yrityksen taksiliikenneluvan hankinnassa.

Mitkä ovat yrittäjyystoiminnan aloittamisen kustannukset?2020-03-03T09:57:55+02:00

Alhaisemmat kun perinteisillä taksiyrityksillä. Käytännössä osakeyhtiön perustamiskuluja ei ole kun maaliskuussa 2019 poistui vaatimus 2500 euron pääomasta. Asetus tuli voimaan 1.7.2019.

Mitä yrittäjyyteen vaaditaan hakijalta?2020-03-03T09:57:38+02:00

Olet Suomessa oikeustoimikelpoinen henkilö.
Olet nuhteeton.
Omistat B-ajokortin.
Hyvä suomen kielen taito.

Kajon logo musta

Yrityksestä

Palvelulupauksemme on luotettavasti ja turvallisesti perille!

Kajon on suomalainen yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys, joka tarjoaa valtakunnallisesti tasokkaita taksi- ja tilausajopalveluita yrityksille, yksityishenkilöille, kaupungeille ja kunnille.

Lue Lisää

Tarvitsetko lisätietoja?

Ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Bo BoedekerYrittäjyysliiketoiminta
bo.boedeker@kajon.fi
+358 50 401 2400

Seuraa Kajonia sosiaalisessa mediassa!

Seuraa Kajonin somea pysyääkseni ajan tasalla viimeisimmistä kuulumisista, tapahtumista sekä tarjouksista.