Myyntipalvelu

Myyntipalvelu palvelee Teitä arkisin kello 8-16 välissä. Voit ottaa yhteyttä myyntipalveluun soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai laittamalla tarjouspyyntö suoraan lomakkeen kautta.

0100 870 80

Soita 0100 870 80

Kysy lisätietoja tai tarjousta kuljetukselle soittamalla myyntipalveluumme (1,93€/min + pvm).

myynti@kajon.fi

Lähetä Sähköposti

Kysy lisätietoja tai tarjousta kuljetukselle lähettämällä sähköpostia.

Tarjouspyyntölomake

Lähetä Tarjouspyyntö

Lähetä tarjous suoraan tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Kajon logo musta

Yrityksestä

Palvelulupauksemme on luotettavasti ja turvallisesti perille!

Kajon on suomalainen yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys, joka tarjoaa valtakunnallisesti tasokkaita taksi- ja tilausajopalveluita yrityksille, yksityishenkilöille, kaupungeille ja kunnille.

Lue Lisää

Palvelemme valtakunnallisesti yli 300 autolla.

Olemme suomalainen perheyhtiö.

Kuljetamme 1 300 000 kyytiä vuodessa.

Palvelumme

Kajon Logo

Kuljetuskapasiteetti takseissa on useimmiten 1-4, mutta joissakin takseissa on jopa 6 asiakaspaikkaa. Tilatakseissa voimme kuljettaa 1-8 asiakasta ja pikkubussin kyytiin mahtuu korkeintaan 16 henkilöä, kuitenkin riippuen pikkubussin kokoluokasta.

Lue Lisää
Kajon Exclusive Logo

Kajon Exclusive arkeen ja juhlaan. Tyylikkään mustat Kajon Exclusive -autot tarjoavat sinulle ja asiakkaillesi luksustason kuljetuselämyksen 1-23 henkilölle. Miellyttävän ja rentouttavan kuljetuksen sinulle ja asiakkaillesi takaavat alansa huippukuljettajat sekä viihde- ja kokouskäyttöön suunniteltu tekniikka.

Lue Lisää

Yrityshinnoittelu

Kiinteät hinnat

Tarjoamme kiinteät sopimushinnat yrityksenne vakioreiteille. Esimerkiksi lentokenttä, rautatieasema ja satamat.

Jälkihyvitys

Keskittämisetu: Asiakkaan taksi- ja tilausajopalveluiden käyttö kirjataan asiakastilille ja Kajon suorittaa jälkihyvityksen asiakkaalle erikseen sovittavan käytännön mukaisesti.

Yrityshinnoittelu

Räätälöimme yritysasiakkaalle sopimusetukokonaisuuden käyttövolyymin ja tilausten keskittämisasteen mukaisesti. Sopimusedut saa aktivoitua käyttämällä yritys- ja henkilöstökohtaisia asiakaskoodeja tilauksen yhteydessä.

Tilaustavat

Tilapäiset taksitolpat

Tilaamalla tilapäisen taksitolpan varmistat taksien lähisaatavuuden suuremmissa yritystilaisuuksissa sekä tapahtumissa.

Web-Intra tilausjärjestelmä

Web-intran avulla kuljetustilauksenne voidaan tehdä suoraan Kajon Oy:n tilausjärjestelmään ilman välikäsiä. Web-intrasta näette kaikki lähiseudun vapaana olevat kuljettajamme sekä voitte suerata tilauksia reaaliaikaisesti. Järjestelmän kautta on mahdollista tehdä sekä suora- että ennakkotilauksia. Suoratilauksissa järjestelmä etsii välittömästi lähimmän vapaan auton.

Butler – automaattinen taksitilaus

Butler on automaattinen tilauslaite, jolla taksin tilaaminen onnistuu vain yhden napin painalluksella. Butlerilla tilaat ilman lisäveloitusta. Laite tuodaan teille valmiiksi yrityksenne tiedoilla varustettuna. Laite otetaan käyttöön laittamalla virtajohto seinään, minkä jälkeen Butler on käyttövalmis.

Muut Tilaustavat

Voit tilata taksin myös perinteisillä tilaustavoilla, jolloin noudatamme olemassaolevaa hinnastoa.

Tilaa taksi soittamalla.

Soita 0100 7070

Perinteisenä pidettyä tapaa ei ole unohdettu, vaan haluamme tarjota myös tilausnumeron [1,93€/min+pvm), josta taksin, tilataksin tai pikkubussin saa tilattua myös ilman älypuhelinta.

Tilaa taksi tilauslomakkeella.

Tilauslomake

Kajonin nopea, näppärä ja vaivaton tapa tilata taksi, tilataksi tai pikkubussi veloituksetta luoksesi suoraan nettisivujen kautta olevan tilauslomakkeen kautta.

Tilaa taksi sovelluksella.

Lataa Sovellus

Kajon on lanseerannut ”Kajon” nimisen taksintilaussovelluksen Play- sekä App Storeen, jonka avulla voit tilata milloin ja missä vain taksin, tilataksin tai pikkubussin!