Myyntipalvelu

Myyntipalvelu on avoinna arkisin kello 8-16 välissä.

Puhelinnumero
0100 870 80

Kysy tarjousta soittamalla myyntipalveluumme. (1,93€/min + pvm)

Soita 0100 870 80

Sähköpostiosoite
myynti@kajon.fi

Kysy tarjousta kuljetukselle lähettämällä sähköpostia.

Lähetä Sähköpostia

Tarjouspyyntö
Lomake

Kysy tarjousta tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Lähetä Tarjouspyyntö
Kajon logo musta

Palvelulupauksemme on luotettavasti ja turvallisesti perille!

Kajon on suurin suomalainen yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys, joka tarjoaa valtakunnallisesti tasokkaita taksi- ja tilausajopalveluita yrityksille, yksityishenkilöille, kaupungeille ja kunnille.

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo yli 20 vuoden ajan käyttäen laajaa palvelukokonaisuuttamme. Uusi ja turvallinen kalustomme ja ammattitaitoiset kuljettajamme palvelevat yhtä sujuvasti niin edustuskuljetuksissa kuin yksittäisissä lentokenttäkuljetuksissa ja konserttimatkoilla.

Toimitamme myös pientavarakuljetukset perille luotettavasti sovitussa aikataulussa.

Kajon palvelee 24/7. Hinnat ovat samat ilman ilta-, yö- ja pyhälisiä.

Yli 400 autoa.

Suomalainen perheyhtiö.

1 300 000 kuljetusta vuodessa.

Kuljetuskapasiteetti takseissa on useimmiten 1-4, mutta joissakin takseissa on jopa 6 asiakaspaikkaa. Tilatakseissa voimme kuljettaa 1-8 asiakasta ja pikkubussin kyytiin mahtuu korkeintaan 16 henkilöä, kuitenkin riippuen pikkubussin kokoluokasta.
Kajon Exclusive on vastaus vaativimpiinkin tarpeisiin. Kiiltävän mustat Kajon Exclusive -autot tarjoavat sinulle ja asiakkaillesi luksustason kuljetuselämyksen. Kajon Exlusive tarjoaa luksusluokan kuljetuksen 1-23 henkilölle. Miellyttävän ja rentouttavan kuljetuksen sinulle ja asiakkaillesi takaavat alansa huippukuljettajat sekä viihde- ja kokouskäyttöön suunniteltu huipputekniikka. Kun tarvitset parasta, valitse Kajon Exclusive.

Yrityshinnoittelu

Kiinteät hinnat

Tarjoamme kiinteät sopimushinnat yrityksenne vakioreiteille. Esimerkiksi lentokenttä, rautatieasema ja satamat.

Jälkihyvitys

Keskittämisetu: Asiakkaan taksi- ja tilausajopalveluiden käyttö kirjataan asiakastilille ja Kajon suorittaa jälkihyvityksen asiakkaalle erikseen sovittavan käytännön mukaisesti.

Yrityshinnoittelu

Räätälöimme yritysasiakkaalle sopimusetukokonaisuuden käyttövolyymin ja tilausten keskittämisasteen mukaisesti. Sopimusedut saa aktivoitua käyttämällä yritys- ja henkilöstökohtaisia asiakaskoodeja tilauksen yhteydessä.

Tilaustavat

Tilapäiset taksitolpat

Tilaamalla tilapäisen taksitolpan varmistat taksien lähisaatavuuden suuremmissa yritystilaisuuksissa sekä tapahtumissa.

Web-Intra tilausjärjestelmä

Web-intran avulla kuljetustilauksenne voidaan tehdä suoraan Kajon Oy:n tilausjärjestelmään ilman välikäsiä. Web-intrasta näette kaikki lähiseudun vapaana olevat kuljettajamme sekä voitte suerata tilauksia reaaliaikaisesti. Järjestelmän kautta on mahdollista tehdä sekä suora- että ennakkotilauksia. Suoratilauksissa järjestelmä etsii välittömästi lähimmän vapaan auton.

Butler – automaattinen taksitilaus

Butler on automaattinen tilauslaite, jolla taksin tilaaminen onnistuu vain yhden napin painalluksella. Butlerilla tilaat ilman lisäveloitusta. Laite tuodaan teille valmiiksi yrityksenne tiedoilla varustettuna. Laite otetaan käyttöön laittamalla virtajohto seinään, minkä jälkeen Butler on käyttövalmis.

Muut tilaustavat

Meiltä voit tilata taksin myös perinteisillä tilaustavoilla.

Tilaa taksi tai tilataksi soittamalla
tilausnumeroomme 
0100 7070.

1,93€/min + pvm

Soita 0100 7070

Tilaa taksi tai tilataksi tilauslomakkeella.

Tilauslomake

Tilaa taksi tai tilataksi taksintilaussovelluksella.

Lataa Taksintilaussovellus