Autamme Teitä näinä vaikeina aikoina kauppakassien kotiinkuljetuksissa.

Kysyntä K-kauppojen elintarvikkeiden kotiinkuljetuspalveluille on maamme poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen kasvanut voimakkaasti. Toimitusvolyyminen kasvattamiseksi ja toimitusten tehostamiseksi tarjoamme K-Kaupoille kotiinkuljetusyhteistyötä.

Ota Yhteyttä

Päivittäistavarakaupan kotiinkuljetukset kevät 2020 -konseptikuvaus.

Tavarakuljetusten arvonlisävero: Kaupan tulee huomioida arvonlisävero asiakasveloituksessaan ja Kajon lisää arvonlisäveron kaupalle osoitettavaan laskuunsa. Tavarakuljetusten arvonlisävero on 24 %. Kajon on käynnistänyt prosessin, jonka tavoite on osoittaa, että päivittäistavaratoimitukset ovat sosiaalihuollon tukipalveluita (kotipalvelut) ja tästä seuraamuksena arvonlisävero olisi 0 %. Asia on käsittelyssä sosiaali- ja terveysvirastossa ja heidän hallintopäätöksensä jälkeen asia on vielä varmistettava verottajalla. Nykyinen poikkeustilanne voi hyvinkin mahdollista asiamme nopean käsittelyn.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntipalveluun tai laita yhteydenottopyyntösi lomakkeella.

Myyntipalvelu palvelee Teitä arkisin kello 8-16 välissä. Voit ottaa yhteyttä myyntipalveluun soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

0100 870 80

Soita 0100 870 80

Kysy lisätietoja soittamalla myyntipalveluumme (1,93€/min + pvm).

myynti@kajon.fi

Lähetä Sähköposti

Kysy lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@kajon.fi.

Yhteydenottopyyntö
Kajon logo musta

Yrityksestä

Palvelulupauksemme on luotettavasti ja turvallisesti perille!

Kajon on suomalainen yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys, joka tarjoaa valtakunnallisesti tasokkaita taksi- ja tilausajopalveluita yrityksille, yksityishenkilöille, kaupungeille ja kunnille.

Lue Lisää