Palvelulupauksemme on luotettavasti ja turvallisesti perille!

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo yli 20 vuoden ajan käyttäen laajaa palvelukokonaisuuttamme. Uusi ja turvallinen kalustomme ja ammattitaitoiset kuljettajamme palvelevat yhtä sujuvasti niin edustuskuljetuksissa kuin yksittäisissä lentokenttäkuljetuksissa ja konserttimatkoilla. Toimitamme myös pientavarakuljetukset perille luotettavasti sovitussa aikataulussa.

Kajon palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hinnat ovat samat ilman ilta-, yö- ja pyhälisiä.

Yrityksemme palvelee taksi- ja pikkubussitoiminnassa sekä linja-autopalvelumarkkinoilla.

Toimimme lukuisilla paikkakunnilla ympäri Suomen.

Helsinki – Espoo – Vantaa – Kirkkonummi – Mikkeli – Lappeenranta – Tampere – Turku – Savonlinna

Olemme erikoistuneet taksitoiminnan lisäksi yksilöllisiin ryhmäkuljetuksiin. Reititämme ja kuljetamme normaalien taksitilausten lisäksi päivittäin tuhansia koululaisia, vanhuksia ja vammaisia henkilöitä. Tunnemme asiakkaidemme erityistarpeet.

Koska henkilökuntamme on alan parasta ykkösluokkaa, hallitsemme erinomaisesti myös yritysten kuljetustarpeet aina suuryritysten ylimmän johdon vaativassa palvelutasossa. Olemme kuljetuskumppani niin arjessa kuin juhlassa.

Yrityksemme arvot ovat turvallinen, täsmällinen, luotettava, ystävällinen ja asiakaslähtöinen kuljetuspalvelu. Arvostamme kuljettajiamme ja haluamme tukea henkilöstöämme ja kehittyä niin yksilö- kuin yritystasolla. Meille ympäristöarvot ja yksilöllinen palvelu ovat toiminnassamme tärkeitä asioita. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meille tyytyväinen henkilökunta kuin myös asiakaskin ovat kaikki kaikessa ja tae tulevaisuudestamme.

Yrityksellemme innovaatiot ja alan kehittäminen ovat myös kunnia-asia. Olemme investoineet laajasti helpottaaksemme asiakkaidemme kyydin tilaamista ja kyytien hallintaa. Meiltä löytyy asiakkaillemme reaaliaikainen internetpohjainen kuljetusportaali, mobiilitilausapplikaatio, reaaliaikainen nettitilauslomake sekä suurasiakastilauspääte, jossa tilaus tapahtuu vain nappia painamalla. Edellisten lisäksi tarjoamme asiakkaillemme autoissamme maksuvälineenä käyvää maksukorttiamme. Olemme myös tietohallinnan osalta alan kärjessä kansainvälisestikin mitattuna.

Kun tarvitset luotettavaa kuljetuspalvelua, olemme luonnollinen kumppanisi!