Taksi- ja bussipalveluita tarjoava Kajon Oy aikoo vahvistaa toimintaansa suurimmissa kaupungeissa ja hankki pääosin leasing-sopimuksella 180 kappaletta BMW 520d xDrive Sedan -autoja. Uudet BMW:t tukevat Kajon Oy:n asiakkaiden laadukasta palvelukokemusta ja ammattiautoilijoiden ajamisen iloa.

”Tämä kauppa on hyvin mielenkiintoinen päänavaus BMW Suomelle taksipuolella. BMW sopii erinomaisesti tuomaan sekä kuljettajille lisää ajomukavuutta että taksiasiakkaille aitoa premium-luokan palvelukokemusta. Tämä on suuren potentiaalin yhteistyö molemmin puolin, ja toivomme sille jatkoa. 180 uutta BMW-autoa tulevat erottumaan vahvasti edukseen taksiliikenteessä”, sanoo BMW Suomen yritysmyyntipäällikkö Jyri Brunou.

BMW Suomi on vahvistanut asemaansa yritysautoilussa vuosi vuodelta. Asiakkaisiin on vedonnut premium-tason autot kilpailukykyisellä kustannusrakenteella. Lisäksi monipuolinen lisävarustetarjonta antaa mahdollisuuden muokata mistä tahansa BMW-mallista halutunlaisen käyttötarkoituksen ja makumieltymysten mukaan.

Kajon pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin laajan ja laadukkaan kalustohankinnan myötä.

”Päädyimme hankkimaan uutta kalustoa BMW Suomelta, sillä BMW:n huippulaatu, kustannustehokkuus ja xDrive-neliveto sopivat Kajonin toimintamalliin ja lisäksi arvostamme BMW:n hyvää kumppanuutta”, sanoo Kajon Oy:n kalustojohtaja Tapani Eronen.

Kajon tulee laajentamaan taksikeskustoimintaansa valtakunnalliseksi. Laadukkaan taksiliiketoiminnan pääpainopiste on pääkaupunkiseudun lisäksi suurimmissa kaupungeissa. Taksipalveluja tullaan tarjoamaan uusilla BMW-autoilla Kajonin omien kuljettajien lisäksi laatujärjestelmäänsä sertifioitujen franchising-yrittäjien toimesta.

Uudet BMW 520d xDrive -taksit tulevat liikenteeseen taksilain muututtua 1.7.2018.

Lisätietoja:
Oy BMW Suomi Ab, Jyri Brunou, yritysmyyntipäällikkö, 0400 328 600, jyri.brunou(at)bmw.fi, www.bmw.fi
Kajon Oy, Tapani Eronen, kalustojohtaja, tapani.eronen(at)kajon.fi, 050 351 6531

BMW Group
BMW Group on yksi maailman menestyneimmistä autojen ja moottoripyörien valmistajista, jonka brändejä ovat BMW, MINI ja Rolls-Royce ja joka tarjoaa myös rahoitus- ja liikkuvuuspalveluita. BMW Groupilla on 31 tuotantolaitosta 14 eri maassa, ja yhtiön myyntiverkosto kattaa yli 140 maata.

BMW Group myi kaikkiaan noin 2 463 500 autoa ja 164 000 moottoripyörää vuonna 2017. BMW Groupin liikevaihto tilivuonna 2016 oli 94,16 miljardia euroa ja voitto ennen veroja 9,67 miljardia euroa. Vuoden 2016 lopussa yhtiöllä oli yhteensä 124 729 työntekijää.

BMW Groupin menestys pohjautuu pitkäjänteiseen ja vastuulliseen toimintaan. Yhtiö onkin ottanut strategiaansa olennaisina osina ekologisesti ja sosiaalisesti kestävät toimintatavat koko arvoketjussaan, kattavan tuotevastuun ja luonnonvarojen säästämisen.

www.bmwgroup.com
Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup
Twitter: http://twitter.com/BMWGroup
YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview
Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Kajon Oy on vuonna 1997 perustettu suomalaisomisteinen perheyhtiö. Yrityksemme palvelee taksi- ja pikkubussitoiminnassa. Toimimme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä lukuisilla paikkakunnilla.

Henkilökuntamme on alan parasta ykkösluokkaa, hallitsemme erinomaisesti yritysten kuljetustarpeet aina suuryritysten ylimmän johdon vaativassa palvelutasossa. Olemme kuljetuskumppani niin arjessa kuin juhlassa.

Olemme erikoistuneet taksitoiminnan lisäksi yksilöllisiin ryhmäkuljetuksiin. Reititämme ja kuljetamme normaalien taksitilausten lisäksi päivittäin tuhansia koululaisia, vanhuksia ja vammaisia henkilöitä. Tunnemme asiakkaidemme erityistarpeet.

Yrityksemme arvot ovat turvallinen, täsmällinen, luotettava, ystävällinen ja asiakaslähtöinen kuljetuspalvelu. Arvostamme kuljettajiamme ja haluamme tukea henkilöstöämme ja kehittyä niin yksilö- kuin yritystasolla. Meille ympäristöarvot ja yksilöllinen palvelu ovat toiminnassamme tärkeitä asioita. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meille tyytyväinen henkilökunta kuin myös asiakaskin ovat kaikki kaikessa ja tae tulevaisuudestamme.

Yrityksellemme innovaatiot ja alan kehittäminen ovat myös kunnia-asia. Olemme investoineet laajasti helpottaaksemme asiakkaidemme kyydin tilaamista ja kyytien hallintaa. Meiltä löytyy asiakkaillemme reaaliaikainen internetpohjainen kuljetusportaali, mobiilitilausapplikaatio, reaaliaikainen nettitilauslomake sekä suurasiakastilauspääte, jossa tilaus tapahtuu vain nappia painamalla. Edellisten lisäksi tarjoamme asiakkaillemme autoissamme maksuvälineenä käyvää maksukorttiamme. Olemme myös tietohallinnan osalta alan kärjessä kansainvälisestikin mitattuna.

Kun tarvitset luotettavaa kuljetuspalvelua, olemme luonnollinen kumppanisi!