Kajon yksi valituista Finavian kilpailutuksessa

Kajon on espoolainen, alansa suurin kotimainen perheyritys, joka on toiminut henkilökuljetuksissa jo vuodesta 1997.

Kajon oli mukana Finavian kilpailutuksessa, jossa haettiin taksikumppaneita liikennepalvelun tuottamiseksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kajon on yksi kolmesta valitusta palveluntarjoajasta.

Kajonin toiminta laajenee jatkuvasti. Automäärää kasvatetaan 30-70 autolla kuukaudessa, ja uusia kuljettajia rekrytoidaan. Kajonin kattavuus valtakunnallisesti tulee olemaan 2020 vuoteen mennessä 2000 omaa ja yrittäjien ajoneuvoa.

Kajon aloittaa Kajon Yrittäjyys -toiminnan 1.7.2018 alkaen. Kajon laajenee valtakunnalliseksi, ja Kajon Yrittäjäksi voi ryhtyä lähes kuka tahansa ympäri Suomen – ajokortillinen, nuhteeton sekä taksiluvan hankkinut henkilö. Kajon Yrittäjä saa avaimet käteen palvelun, hänen puolestaan on hoidettu mm.  autojen hankinnat, polttoaineet, huollot, renkaat, vakuutukset sekä taloushallintopalvelut. Suurien ostojen tuomat edulliset hinnat ovat kaikkien Kajon Yrittäjien käytettävissä.

Voitetun Finavian kilpailun myötä kuljettajat saavat ajettavia asiakkaita kellon ympäri. Kajonin laajat myynnin ja markkinoinnin ohjelmat takaavat taksiautoilijalle hyvän ansainnan kaikkialla Suomessa. Kajonin kyydinvälitysjärjestelmä on edistyksellinen, ja se takaa vuoden jokaisena päivänä kaikkiin kellonaikoihin ajettavaa kuljettajilleen.

Kajon Yrittäjyys -tilaisuuksia järjestetään touko-kesäkuun aikana Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Lappeenrannassa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Järjestämme myös viikon mittaisia intensiivikursseja, joka takaa erinomaisen lähdön Yrittäjäksi.

Lisätietoja:

Johanna Hirn, Yrittäjyys-liiketoiminta p. 050 515 1809
Jaana Ehrnrooth, Markkinointijohtaja p. 050 339 4940
Tapani Eronen, Operatiivinen johtaja p. 050 351 6531

taksiyrittajaksi.fi