Muuntautumiskykyinen kalustomme tarjoaa puitteet kaikenlaisiin kuljetuksiin sekä kuluttajille, että yrityksille. Palvelemme kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Taksimme noudattavat valtakunnallisia taksihinnastoja, joten meillä kuljet täysin samaan hintaan!

KULUTTAJILLE

TAKSI- JA PIKKUBUSSIPALVELU

Laadukkuus, muuntautumiskyky ja ammattitaito ovat tuotemerkkejämme. Pystymme toimimaan ripeästi vaativissakin tilanteissa. Pystymme kuljettamaan yhdellä ajoneuvolla jopa 16 henkilöä ja tarpeen vaatiessa myös enemmänkin erikseen pyydettäessä. Voimme myös järjestää useita autoja kuljetuksenne onnistumiseksi.

Tilauspalvelu 24h | 0100 – 70 70
Voit tilata auton myös nettisivujemme kautta.

KULJETUKSET LIIKUNTARAJOITTEISILLE

Olipa kyseessä sitten rollaattori, pyörätuoli tai paarit, kaikki onnistuu. Me huolehdimme sinusta ja otamme erityistarpeesi takuulla huomioon. Muuntautuva kalustomme takaa onnistuneen kuljetuselämyksen. Mainitsethan tilatessasi esteettömyyden tarpeestanne.

Tilauspalvelu 24h | 0100 – 70 70
Voit tilata auton myös nettisivujemme kautta.

HÄÄ- JA JUHLAKULJETUKSET

Täytyyhän juhlassa olla hienoutta! Meiltä saat laadukkaan ja upean kaluston käyttöösi myös elämäsi tärkeimpinä päivinä! Ammattitaitoinen kuljettaja hoitaa esimerkiksi yllätyspolttarit ja hääkuljetukset sovitulla tavalla asianmukaisesti pukuun pukeutuneena.

Varaa kuljetus jo nyt, lähetä meille tarjouspyyntö.

YRITYKSILLE

TYÖPAIKKAKULJETUKSET

Kustannustehokkuus? Yhteisöllisyys? Hieno etu henkilöstölle? Kaikki tämä hyöty saadaan työpaikkakuljetuksilla. Työpaikkakuljetuksia voidaan suorittaa kimppakyyteinä, jolloin kustannukset laskevat verrattain yksittäisiin kuljetuksiin.

Pyydä tarjous! myynti (at) kajon.fi.

ASIAKASKULJETUKSET

Haluatko luoda uskottavamman kuvan yrityksestänne asiakkaillenne? Haluatko helpottaa kaupantekoa? Lisäarvoa voidaan luoda asiakkaillenne esimerkiksi järjestämällä kuljetus toimipisteellenne.

KULJETUKSEN TILAAMINEN ILMAN PUHELINTA

Onko akuutti kiire ja taksin tilaaminen samanaikaisesti tuttu tilanne? Ja vielä soittaakkin pitäisi.. Meidän kautta voit sopia kuljetukset asiakkaillenne nappia painamalla. Puhelun sijasta painat bttn-nappulaa ja kuljetus on tilattu. Voit yhdistää myös puhelimen järjestelmään, jolloin saat vahvistusviestin tilauksesta ja tiedon arvioidusta noutoajasta reaaliajassa.

Kysy lisää! myynti (at) kajon.fi.

NETTITUNNUKSET TILAAMISEEN JA AJONEUVOJEN PAIKANNUKSEEN

Ei hätää, meillä on tarjota tunnukset selainperusteiseen intraamme, josta pystyt näkemään vapaana olevat kuljettajamme lähiseudultanne ja pystyt seuraamaan helposti lisättävän tilauksen lisäksi myös jo aiemminkin tekemiäsi tilauksia reaaliajassa.